X

Boek een kamer

Nu boeken

Hotel Old Dutch in Volendam

Vanaf 1 mei is ons hotel weer geopend, bekijk hier de update!

Direct aan de haven van wereldberoemd Volendam vindt u Hotel Old Dutch. Traditionele gastvrijheid en optimaal comfort gaan bij Old Dutch hand in hand met een grandioos uitzicht over de voormalige Zuiderzee. Met 33 ruime, stijlvol gemeubileerde kamers (naar keuze 1 of 2 persoons-kamers) is ons hotel groot genoeg voor elk reisgezelschap. En tegelijkertijd compact genoeg om persoonlijke service en een plezierig verblijf te garanderen.

 

Meer informatie

Volendam zoals het hoort

< >

Actueel

Beleef het voorjaar in Volendam en omgeving

Het voorjaar is een van de mooiste tijden om de omgeving van Nederland te ontdekken. In Volendam en omgeving valt genoeg te beleven. Nu er binnen niet zoveel mag, biedt het voorjaarszonnetje voldoende mogelijkheden voor buiten. Wij zetten een aantal leuke activiteiten op een rijtje.

De laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus

De landelijke maatregelen tegen het Coronavirus hebben natuurlijk ook consequenties voor de dienstverlening van Hotel Old Dutch in Volendam. Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, houden wij ons strikt aan de richtlijnen van de Overheid en het RIVM. De gezondheid van onze gasten en medewerkers is voor ons uiteraard prioriteit nummer één

Wat is er te doen in het centrum van Volendam?

Veel mensen kennen Volendam als het dorp van de vis, de klederdracht en de dijk. Maar wist u dat er veel winkels in Volendam zijn en het heerlijk is om hier te shoppen? Van souvenirwinkels tot kledingzaken en van supermarkten tot drogisterijen. In Volendam en de dorpen in de omgeving vindt u een scala aan winkels waar genoeg te beleven valt. Loop door de unieke straatjes en geniet van de leuke winkels die u tegenkomt.

Faciliteiten hotelkamers:

- Beschikt over een douche, toilet, telefoon en televisie
- Stijlvol gemeubileerd
- Bereikbaar met de lift
- Een aantal kamers beschikken over een balkon


Handig om te weten:

Inchecken vanaf 13.00 uur
Uitchecken tot 11.00 uur 

Onze kamers: