Deze avonden bestaan uit een menu van 4-gangen waar wij bijpassende wijnen bij zullen serveren indien dat gewenst is. Uiteraard zijn er ook andere dranken mogelijk.

De prijs van het menu is €18.50 per persoon exclusief drank.

 

AGENDA:

 

It’s Wine & Fish -> vrijdag 1 juni

Menu
Salade van gerookte zalm
en rucola, cherrytomaat, ei en Parmezaanse kaas



Gestoofde kabeljauwhaas
met een puree van rode kool en een 'butter & eek' saus

 

Gebakken zeebaarsfilet
op een bedje van Chinese bami en roerbakgroenten en Thaise sesam saus


Verrassingsdessert

 

 

It’s Wine & Asperges -> vrijdag 15 juni

Menu

Amsue van asperge paté



Gerookte Noorse zalm, Hollandse garnalen en asperges met een Bearnaise saus



Gebonden aspergesoep
afgemaakt met een liason en bieslook

Getrancheerde Ierse biefstuk geserveerd met een blanke pepersaus en asperges