Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

Vervangers voor wijn

Doet u mee aan dry January? Laat u de alcohol deze maand staan? Dan hebben wij een aantal goede vervangers voor wijn voor u op een rijtje gezet. Welke dranken kunnen wijn goed vervangen en waarmee kunt u dry January prima mee doorkomen? Wij vertellen het!

Druivensap

Een betere non-alcoholische vervanger is er bijna niet: druivensap. Aangezien wijn ook van druiven wordt gemaakt is dit een mooi alternatief voor wijn. Er zitten dezelfde stoffen in als in een rode wijn, maar dit drankje bevat geen alcohol en gezonder.

Amé

Amé is voor veel mensen nog een relatief onbekend drankje. Het is zeer geschikt om wijn te vervangen. Amé heeft een subtiel, zoete smaak en is lichtbruisend. Het is gemaakt van natuurlijk bronwater, vruchtensap en kruiden. Vaak verkrijgbaar in diverse smaken.

Crodino

Crodino is een Italiaans alcholvrij aperitief. Het is gemaakt van mineraalwater, kruiden en zuidvruchten. Hierdoor krijgt het een bitterzoete smaak. Perfect als u de wijn wilt laten staan!

Cranberrysap

De kleur van cranberrysap matcht goed met de kleur van rode wijn. Daarnaast heeft het ook een rijke smaak en een zuurgraad. De perfecte vervanger voor rode wijn! Daarnaast is dit drankje ook nog eens zeer geschikt om mee te koken.

Alcoholvrije cocktail

Alcoholvrije cocktails zijn een goed alternatief voor alcohol. Er bestaan veel recepten om zelf alcoholvrije cocktails te maken. Maar ze zijn tegenwoordig ook kant en klaar verkrijgbaar in de supermarkt. Ook wij kunnen alcoholvrije cocktails voor u maken.

Kunt u de wijn toch niet laten staan? Dat snappen wij helemaal! De echte fijnproever kan zijn hart ophalen bij It’s Wine. Wij hebben diverse mooie wijnen die kunt proeven in onze wijnbar. Reserveer een plekje door te bellen naar 0299 39 98 88.

Naar overzicht