Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

Waarom slurpen wij wijn?

Wijn bevat veel geuren en smaken. Om alles goed in u op te nemen en de wijn echt te leren kennen, drinken we dit op een speciale manier. Daar hoort ook wijn slurpen bij. Hoe gek het ook klinkt, het zorgt ervoor dat uw beleving nog sterker wordt. Maar waarom slurpen wij eigenlijk wijn?

Slurpen

Door wijn te slurpen, komt er extra lucht in uw mond. De lucht gaat via uw neus naar de mond. Hierdoor kunt u smaken beter onderscheiden en proeven. Dankzij het slurpen proeft u de wijn overal in uw mond terecht. Alle smaakpapillen proeven nu de wijn, waardoor u de wijn nog beter ervaart en beleeft.

Hoe te slurpen

Neem een slok wijn en zorg ervoor dat er lucht meekomt. Spoel de wijn door uw hele mond, doe dit een aantal seconden. Hierdoor krijgt uw volledige mond en alle smaakpapillen de kans om de wijn te proeven. Beleeft u de wijn nu heel anders? Dat kan! Door het slurpen zal de belevening veel intenser zijn.

Slurpen bij wijnbar It’s Wine

Wilt u professioneel wijn leren proeven? Of bent u een echte fijnproever en wilt u zelf diverse goede wijnen proberen? Dan nodigen wij u graag uit bij wijnbar It’s Wine. Wij nemen u mee op een ware wijnreis. Wij leren u de wijn nog beter te beleven.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Of bel naar 0299 39 98 88 om direct een plekje te reserveren.

Naar overzicht