Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

3-daagse wijnreis naar Bordeaux

Het programma:

Dag 1 – zondag 29 oktober

Op dag 1 vliegen we met KLM van Schiphol naar Bordeaux. Daar worden we met een luxe bus door de Route des Grands Crus naar Chateau Giscours en Chateau du Tertre in Margaux gebracht. We worden ontvangen door Marc Verpaalen. Vervolgens is er een rondleiding, kelderbezoek en een wijnproeverij gevolgd door de lunch.

De route vervolgt zich langs de grote Chateaux van Bordeaux en gaat richting Chateau Belgrave. Na het ontvangst volgt er een rondleiding en proeverij in het proeflokaal van dit Chateau. Na de proeverij rijden we naar Bordeaux, zullen we inchecken in het hotel en heeft u tijd voor uzelf. We dineren gezamenlijk in het centrum van de stad.

Dag 2 – maandag 30 oktober

Dag twee start met een gezamenlijk ontbijt, waarna we een stadwandeling gaan maken met een gids en een prachtige wijnwinkel zullen bekijken. Na de wandeling vertrekken we naar Saint-Emilion waar we een rondleiding en kelderbezoek krijgen bij Chateau Grand Barrail Lamarzelle Figeac.

We lunchen in Saint-Emilion, waar u ook vrije tijd krijgt. Eind van de middag bezoeken we Chateau Bonalgue. Vervolgens keren we terug naar Bordeaux en hebben wij een slotdiner in het centrum van de stad.

Dag 3 – dinsdag 31 oktober

Dag drie beginnen we met een gezamenlijk ontbijt. Daarna staat een bezoek aan Musée du Vin en l’Ecole du Vin op de planning. Daar volgen wij een Masterclass Bordeauxwijnen. We lunchen in de stad en worden vervolgens weer terug gebracht naar het vliegveld van Bordeaux. Begin van de avond zullen wij weer in Amsterdam arriveren.

De wijnreis is van begin tot eind geheel verzorgd. Het zal u aan niks ontbreken en alles verloopt onder persoonlijke en professionele begeleiding van een gids.

Bel voor meer informatie over de wijnreis naar 0299 39 98 88. 
Bekijk hier het volledige programma. 

Naar overzicht