Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

It’s Wine voor aperitief en digestief

Bij It’s Wine kunt u de meest heerlijke wijnen proeven en genieten van een echte wijnbeleving tijdens onze wijnproeverij. Uiteraard kunt u ook bij onze wijnbar terecht als u zin heeft in een aperitief of een digestief. Naast ons restaurant zit onze wijnbar, waar u als wijnliefhebber in alle rust en goed gezelschap kunt genieten van uiterst goede wijnen.

Deze wijnbar is tot stand gekomen, doordat er geen plek was voor wijnliefhebbers in deze gemeente, maar nu kan iedereen die zin heeft in een aperitief of digestief langskomen om zich te laten verrassen door onze wereldse wijnen.

U kunt bijvoorbeeld in de avond bij ons terecht voor een aperitief. Voorafgaand aan een diner kunt u bij It’s Wine uw avond starten met een heerlijk wijntje. Hier geniet u van een heerlijke wijn tijdens het wachten voor u samen vertrekt naar het desbetreffende restaurant. Vele restaurants gaan na hun diensten snel sluiten, maar bij ons kunt u nog terecht na uw diner voor een digestief. Hiermee sluit u de avond mooi af en kunt u nog even de tijd nemen om rustig bij te kletsen.

Komt u binnenkort een aperitief doen? Of komt u nagenieten van de avond met een heerlijke digestief? Neem voor meer informatie contact met ons op via 0299 39 98 88. 

Naar overzicht