Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

Kerstmarkt Stient

Nog maar een paar weken en dan is het weer zo ver: de feestdagen. Dat betekent dat ook de kerstmarkt van Volendam weer bijna wordt georganiseerd. Op 17 december kunt u van 10:00 tot 16:00 weer komen genieten van de vele kraampjes, warme choco en de glühwein mag natuurlijk ook niet ontbreken. Deze markt zal plaatsvinden in winkelcentrum De Stient en u kunt hier terecht voor lekker eten en drinken, warme mutsen, wanten, sfeerkaarsen, kerstballen, kerstbeeldjes, kerstkaarten en nog veel meer kerst gerelateerde koopjes. Er zullen 50 tot 100 kraampjes zijn, welke ook dit jaar weer prachtig verlicht zullen worden.

Als u de kerstsfeer tot u heeft genomen en heeft genoten van deze onvergetelijke kerstmarkt, kunt u terecht bij ons restaurant Le Pompadour voor een heerlijk gerecht en om rustig na te praten. Na dit heerlijke gerecht kunt u in ons hotel Old Dutch de nacht verblijven en nog even nagenieten van het prachtige Volendam.

Heeft u geen zin om deze kerst te koken? Dan kunt u uiteraard ook met de feestdagen een tafel reserveren bij Le Pompadour. Wij zorgen ervoor dat u met de feestdagen van heerlijke gerechten kunt gaan genieten. Deze feestdagen hoeft u niet zelf uren te zweten in de keuken of een kalkoen in de oven stoppen. Bij Le Pompadour wordt u volledig verzorgd.  

Reserveer hier een tafel bij Le Pompadour of reserveer telefonisch via 0229 – 39 98 88.

Naar overzicht