Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

Kunst kijken Volendam

 

De drukbezochte en zeer geslaagde 15e editie van Kunst Kijken Volendam op 22 en 23 oktober van 2016, is het bestuur alweer druk bezig met de expositie van dit jaar. Kunst Kijken Volendam vindt dit jaar plaats op 28 en 29 oktober. Wij kunnen iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen en voor dit weekend een reservering te maken. De jaarlijkse expositie is altijd een succes.

Locatie Kunst Kijken Volendam

Als vanouds al PX de locatie zijn van het evenement. Dit jaar zal ook in Restaurant De Groene en De Visafslag kunst worden getoond. Hotel Spaander, Restaurant van den Hogen en Volendams Museum, St. Nicolaashof en de Boortoren openen hun deuren en geven ieder een eigen invulling van deze dag. Ieder jaar staat Kunst Kijken Volendam in het teken van artistieke kunst waarbij u in de weken voorafgaand de media in de gaten kunt houden voor de exacte invulling hiervan.

Start expositie

Helaas is deelname voor de expositie al gesloten. Maar dat hoeft u niet te weerhouden om een kijkje te nemen op deze enerverende dag! De officiële opening voor de kunstenaars zal plaatsvinden in de PX op zaterdagochtend om 10:00 uur. De expositie is vanaf 12:00 uur open voor publiek.  

 

Naar overzicht