Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

Moederdag inspiratietips: lunchen met bubbels

Mogen we je er even aan herinneren? Zondag 14 mei is het weer Moederdag! Natuurlijk snappen we dat je je waardering voor moeders ook wel buiten Moederdag uit. Maar weet je: stiekem genieten moeders echt wel van een beetje extra aandacht op die ene speciale dag. In deze blog geven we je tips om jouw moeder met moederdag extra in het zonnetje te zetten. Met een lunch onder het genot van bubbels bijvoorbeeld!

Jouw moeder: de liefste! 
En waarom zou je ook niet? Jouw moeder mag toch best weten dat ze de liefste is? Omdat ze je tranen droogte toen je eerste verkering uit ging, je zonder dat je erom vroeg je huis poetste als je op vakantie was, ze geen diploma-uitreiking van je miste, soep voor je maakte als je ziek was en klaar stond met een paracetamol toen je je eerste kater had. Omdat ze altijd jouw lievelingseten maakt als je langs komt, jouw belangrijke dagen in haar agenda zet en je daarover belt. Kortom: jouw moeder is de liefste en dat mag ze weten!

Moederdaginspiratie
Aanstaande zondag 7 mei is het weer zo ver: Moederdag! Omdat jouw moeder zo bijzonder voor jou is, is het natuurlijk leuk om haar deze dag eens extra in het zonnetje te zetten. Inspiratie nodig? Met deze tips geef jij jouw moeder gegarandeerd een warm gevoel van binnen:

  • Roses are red ...

Rozen doen het altijd goed. Rozen staan voor liefde. Iemand die rozen krijgt, voelt zich vaak heel speciaal. Immers, rozen geef je niet aan zomaar iemand. Rozen geef je aan iemand aan wie je je liefde wil laten blijken. Aan je moeder bijvoorbeeld!

  • Bijzonder doosje bonbons

Liefde gaat door de maag èn vrouwen houden van chocola. Bonbons worden dan ook vaak geschonken om liefde te uiten. Chocola is dus de ultieme gift voor jouw moeder op moederdag. Ga voor de luxere bonbon en laat zelf een mooi doosje samenstellen, waarbij je zelf de smaken en vullingen uitzoekt. Welke smaken is jouw moeder gek op?

  • Bubbels

Wie is er nu niet gek op champagne? Om champagne hangt liefde heen; het drankje wordt daarbij vaak voor speciale momenten bewaard, zoals een huwelijk of het vieren van een nieuwe woning. Hoe bijzonder is het dan om jouw moeder te vieren met moederdag? Wij zeggen: doen!

  • Uitgebreid lunchen met z’n 2 ... in Volendam!

Helemaal leuk: combineer een glaasje bubbels met een heerlijke lichte lunch. Gezellig: gewoon even je moeder en jij. Jullie hebben zo lekker de tijd om met elkaar te kletsen en quality time met elkaar door te brengen. Enneh … jij geniet natuurlijk mee van die lunch. 1 + 1 = 2! Wat dacht je van een mosselpannetje met een glaasje wit in ons restaurant Le Pompadour in Volendam?

Wil je jouw moeder met een lunch in het mooie Volendam laten weten dat ze de liefste is? Reserveer dan snel via ons contactformulier of bel 0299 39 98 88.

Naar overzicht