Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

Summer Breek Festival

Het Summer Breek Festival in Oosthuizen is voor oprechte liefhebbers van eigentijdse muziek, kunst en theater. Tussen alle festivals die Nederland kent is Summer Breek een rustig alternatief voor het hele gezin. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli zal het festival plaatsvinden achter de Markermeerdijk.

Programma

Op vrijdag 21 juli bestaat het programma van het hoofdpodium uit:

  • Als eerst zal Yorick van Norden optreden van 18:00 tot 19:00. Yorick is een Nederlandse singer-songwriter wiens muziek bitterzoet genoemd wordt.
  • Hierna zal Springtime Confusion optreden van 20:00 tot 21:00. Springtime Confusion is een band met als initiatiefnemer Bas de Vries. De band is drie man sterk met een drummer, gitarist en bassist.
  • Als laatst zal vrijdag van 22:00 tot 23:00 op het hoofdpodium Hallo Venray optreden.
    Hallo Venray is een Nederlandse gitaarrockband uit Den Haag. Deze band bestaat uit drie personen met Henk Koorn als gitarist, Peter Konings als basgitarist en Henk Jonkers als drummer.

Op zaterdag 22 juli zal het programma van het hoofdpodium bestaan uit:

  • The Oldtime Stringband treden op van 13:00 tot 14:00. Dit is een band met twee gitaristen, een violist, een contrabassist en een banjospeler. Deze band maakt gevarieerde muziek waar authenticiteit en spontaniteit zich terugvinden.
  • The Pack treedt op van 15:00 tot 16:00 en maakt rockmuziek dat uw hart zal raken. De band bestaat uit zanger, drie gitaristen en een drummer.
  • Van 18:00 tot 19:00 zal er een optreden plaatsvinden van da Gaia. Deze groep produceert prachtige Spaanse muziek en zijn 5 man sterk. Deze Spaanse groep bestaat uit een gitarist, een bassist, een zanger en tweemaal percussie bespelers.
  • The Elementary Penguins spelen van 20:00 tot 21:00. Dit is een zogeheten “indie” rockband en bestaat uit een zanger/bassist, gitarist en een drummer.
  • Evil Empire Orchestra treedt op van 22:00 tot 23:00. Deze band komt uit Antwerpen en bestaat uit maar liefst 7 leden. Ze maken een kruising tussen souljazz, psychedelica en garagefunk.

Uiteraard is er voor de kinderen ook genoeg te doen. Er zijn workshops van Atelier Nies, Myriaam Gras, Kathrin Sachse, Pieter Tensen en Art to Take. Kortom een mooie middag vol vermaak voor de kleintjes.

Lees hier meer over het festival.

 

Naar overzicht