Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

Vier Valentijn bij Old Dutch

Het is bijna zo ver: Valentijnsdag, de dag van de liefde. Maar wat gaat u doen? Wat dacht u van een heerlijke high wine, een aansluitend romantisch diner of een fijne overnachting in Volendam? Bij Old Dutch kan het allemaal! 

Een high wine

Wilt u tijdens Valentijnsdag graag iets origineels doen? Wij bieden voor u de oplossing: bij onze wijnbar It’s Wine kunt u samen met uw partner genieten van een heerlijke High Wine. Tijdens de High Wine proeft u diverse lekkere wijnen. Dat maakt de avond voor u en uw partner helemaal compleet. 

Een romantisch diner

Een romantisch diner kan nooit kwaad. Bij restaurant Le Pompadour kunnen u en uw partner samen lekker genieten van de traditionele gerechten die onze streek rijk is. Van mosselen tot kreeft en van tournedos tot kogelbiefstuk. Bij Le Pompadour kan het allemaal! Al onze gerechten geserveerd met aardappelen, frites maar ook het saladebuffet mag niet ontbreken.

Hotel Old Dutch

En dan last maar zeker niet least, bieden wij u ook nog een overnachting in ons hotel Old Dutch. Kom na de High Wine en (of) het diner heerlijk tot rust in een van onze suites en laat u lekker verwennen. 

Wij zijn op 14 februari de hele dag geopend om u en uw partner een liefdevolle dag te bezorgen. U reserveert, wij regelen de rest. Reserveer hier voor het restaurant en hier voor het hotel.

Naar overzicht