Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

Vier Valentijnsdag in Volendam

old dutch.jpg

Het is bijna zo ver: Valentijnsdag. Heeft u nog niets bedacht voor uw geliefde? Wij helpen u graag op weg met leuke ideeën voor Valentijnsdag. Deze Valentijn viert u in Volendam! Wij zijn op Valentijnsdag geopend met zowel restaurant Le Pompadour als Hotel Old Dutch en wijnbar It's Wine. Bij ontvangst krijgt u een heerlijk glaasje prosecco van het huis!

Romantisch diner voor twee

Een etentje is altijd geschikt als Valentijnsdate. Bij Restaurant Le Pompadour kunnen jullie samen genieten van heerlijke gerechten. Onze kaart staat vol met gerechten uit de internationale keuken. Van overheerlijke kreeft tot echte Volendamse visspecialiteiten! Maar ook voor smakelijke vleesgerechten zit u goed bij Le Pompadour. Zo hebben wij onder andere tournedos, runder ribeye en een malse kogelbiefstuk op het menu staan. Uiteraard worden er bij al onze vlees- en visgerechten groenten, aardappelen en frites geserveerd. Daarnaast hebben wij een uitgebreid saladebuffet met verse producten.

High wine

Wilt u een keer wat anders doen dan dineren en bent u op zoek naar een origineel idee? Wij bieden de uitkomst: bij wijnbar It’s Wine kunt u samen genieten van een heerlijke high wine. Tijdens de high wine proeft u diverse lekkere wijnen. Bij deze wijnen worden verschillende bijpassende gerechtjes geserveerd. Onze kok bereidt heerlijke seizoensgerechtjes die passen bij de wijn. Kiest u voor een high wine dan wordt u ontvangen met een glaasje bubbels en proeft u vervolgens drie lekkere wereld wijnen.

Overnachten in Volendam

Wilt u Valentijnsdag groter aanpakken? Dan zit u met een overnachting bij Hotel Old Dutch in Volendam helemaal goed. Onze comfortabele en luxe kamers zorgen voor een prettig en ontspannen verblijf. Ons hotel bevindt zich aan de dijk van Volendam. Iedere kamer heeft dan ook een prachtig uitzicht over het IJsselmeer of over Volendam. Naast een reguliere overnachting bieden wij ook diverse arrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld verblijven in ons hotel en krijgt u een kaartje voor de boot naar Marken. Bekijk hier ons volledige aanbod aan arrangementen.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Le Pompadour, It’s Wine of Hotel Old Dutch? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 – 39 98 88.

Naar overzicht
old dutch.jpg