X

Overnachten in Hotel Old Dutch tijdens de corona lockdown

Bent u het vele thuis zijn zat en wilt u er even lekker op uit? Hotel Old Dutch heet u van harte welkom. Bij ons kunt u veilig en comfortabel overnachten, ook tijdens de corona lockdown. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en doen er alles aan om uw verblijf ondanks de maatregelen toch zo prettig mogelijk te maken. 

Coronamaatregelen Hotel Old Dutch

Ondanks de coronamaatregelen die momenteel gelden kunt u zorgeloos overnachten in ons hotel. Uiteraard hebben wij de nodige maatregelen getroffen zodat uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, gewaarborgd blijft.

Restaurant gesloten, afhalen wel mogelijk

Ons restaurant Le Pompadour is helaas gesloten. U kunt wel een ontbijt en driegangendiner afhalen en dit in uw hotelkamer nuttigen.

Mondkapje in openbare ruimte verplicht

Ons personeel draagt mondkapjes. Ook voor u is het dragen van een mondkapje in onze openbare ruimtes verplicht.

Aangescherpte hygiëneprotocollen

Onze openbare ruimtes worden dagelijks meermaals schoongemaakt. Deurgrepen, liftknopjes en andere blootgestelde oppervlakken worden regelmatig gedesinfecteerd.

Blijf thuis bij verkoudheidsklachten en koorts

Heeft u een overnachting geboekt maar krijgt u op de dag van vertrek last van (lichte) verkoudheidsklachten en/of koorts? Dan vragen wij u om thuis te blijven. Neem contact met ons op om de reservering om te boeken of te annuleren.

Bezienswaardigheden Volendam

Helaas zijn vele bezienswaardigheden in Volendam gesloten. Toch kunt u een leuke dag beleven in Volendam. Ons hotel bevindt zich in het hart van Volendam, direct aan de beroemde dijk. Vanuit het hotel loopt u binnen enkele minuten het oude vissersdorp binnen. Te voet kunt u veel van Volendam ontdekken.

Gaat u liever een stuk fietsen door de omgeving van Volendam? U kunt uw eigen fiets meenemen en deze plaatsen in onze fietsenstalling. Ook kunt u tijdens uw verblijf fietsen huren bij hotel Old Dutch. Bij de receptie kunt u diverse leuke fietstochten halen.

Een overnachting boeken bij Hotel Old Dutch

Wilt u ook weer even een nachtje genieten? U bent van harte welkom in Hotel Old Dutch. Reserveer één van onze leuke arrangementen of boek direct een kamer.