X

Rondleidingen Volendam

Een mooie manier om Volendam te ontdekken is een uitgebreide rondleiding. Na een kopje koffie of heerlijke lunch in ons restaurant kunt u onze medewerkers vragen om advies als u iets specifieks wilt bekijken, of u maakt gebruik van één van de georganiseerde rondleidingen die gegeven worden door bijvoorbeeld Volendam Events.

Veel te ontdekken in Volendam

Er valt een hoop te ontdekken in Volendam. Zo staat de prachtige Volendammer Visafslag op de haven, kunt u genieten van een wandeling over de Dijk of kunt u bijvoorbeeld naar ‘Het Doolhof’, de oudste woonwijk van Volendam.

Verschillende rondleidingen door Volendam

Er worden verschillende rondleidingen gegeven in Volendam. Elke rondleiding heeft zijn eigen charme en hoogtepunten. Onderstaand een overzicht van de verschillende rondleidingen die gegeven worden door Volendam Events:

Combineer de rondleiding

Tijdens een rondleiding leert u ontzettend veel over Volendam. Maar wat is nu leuker dan een rondleiding ook echt te combineren met een nachtje slapen in ons hotel? Of een heerlijk diner in ons restaurant? Voor meer informatie kunt u bellen met 0299 39 98 88 of gebruik maken van ons contactformulier.