Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

De Volendammer Kermis

Vanaf vrijdag 8 september begint de kermis weer in Volendam en dat betekent dat de sfeer extra goed is en dat het barst van de geweldige en spectaculaire attracties. Ieder jaar komt de lokale bevolking hier, maar ook vele toeristen komen naar Volendam om te genieten van deze plaatselijke kermis.

Wanneer is de kermis?

De kermis begint op vrijdag 8 september en eindigt op maandag 11 september.
Vrijdag tot en met zondag begint de kermis om 14:00 uur en eindigt om 02:00 uur. Maandag begint de kermis om 12:00 uur en eindigt om 24:00 uur ’s nachts. Daarnaast is er op maandag een leuke markt op de Edammerweg die vanaf 10:00 uur begint. De kermis vindt plaats in de volgende gebieden: Europaplein, Sint Jozefstraat, Zeestraat, C.J. Conijnstraat en het Amvoterrein.

Prijzen attracties

Om in één van de attracties een ritje te maken hoeft u niet veel uit te geven. Voor kinderattracties en klein vermaak betaalt u slecht € 1,- en voor groot vermaak betaalt u ongeveer € 1,80 tot € 2,-. Er zijn slechts enkele attracties die een hogere prijs mogen hanteren.

Heeft u zin om lekker te borrelen tijdens de Volendammer kermis en te genieten van de mensen op het terras? Dan kunt u uiteraard terecht op het terras van Le Pompadour.

Naar overzicht