Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

Fietstocht door Waterland

Wilt u het pittoreske Waterland ontdekken? Dat kan en wel op de fiets! U kunt starten in Volendam en dan vervolgens andere pittoreske dorpjes die Waterland rijk is bezoeken zoals Monnickendam, Broek in Waterland en Marken. Tijdens deze toch rijdt u op gebaande paden en komt u allerlei bossen en polders tegen, erg leuk dus! 

Bij Hotel Old Dutch kunt u bij een overnachting fietsen huren en stallen, wat erg handig kan zijn wanneer u van plan bent meerdere dagen te blijven in Volendam. Voor deze mensen bieden wij ook een 4-daags fietsarrangement aan. In dit arrangement zitten drie overnachtingen in een comfort kamer met ontbijt. Op de dag van aankomst ontvangt u een heerlijk 3-gangen menu in ons restaurant Le Pompadour. U krijgt een fiets met versnellingen voor drie dagen. U kunt ook een e-bike krijgen, tevens komt hier een toeslag van € 10 per persoon per dag bij. Bij dit arrangement ontvangt u diverse fietsroutes die u kunt volgen.


Tot slot kan de gevorderde fietser zelfs besluiten om een bezoek te brengen aan onze hoofdstad, op maar liefst 15km vindt u namelijk Amsterdam. Is deze route net iets te veel voor u? Dan zijn er genoeg alternatieve routes.

Ook wanneer u niet kiest voor dit arrangement bent u uiteraard van harte welkom om na uw fietstocht een hapje te eten of een drankje te doen bij ons restaurant Le Pompadour. Reserveer hier een tafel bij restaurant Le Pompadour.

Naar overzicht