Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

Frisse lente wijnen

wijn2.jpg

Het is officieel lente en de temperaturen lopen langzaamaan op. Het lente zonnetje zorgt ervoor dat we weer heerlijk buiten op het terras kunnen zitten. Ook bij restaurant Le Pompadour en wijnbar It’s Wine zijn de terrassen op de dijk van Volendam geopend. Hier kunt u heerlijke frisse wijnen drinken, die perfect passen bij het lente weer. Wij zetten een aantal lekkere verfrissende wijnen van onze kaart voor u op een rijtje.

Chardonnay uit Chili

De Sefiro Reserva D.O. Casablanca Valley is een witte Chardonnay uit Chili en tevens onze huiswijn. Deze frisse wijn heeft een neus van tropisch fruit en is heerlijk fris.

Pinot Blanc uit Frankrijk

Uit het land van de wijn, Frankrijk, hebben wij een Pinot Blanc op de kaart staan genaamd Pinot Blanc Domaine René Muré. Deze bloemige en lichte witte wijn heeft een ronde smaak en een sappige afdronk.

Auxerrois, Pinot Gris uit Nederland

Een echte Nederlandse schone uit Zeeland, dat is deze Pinot Gris. De zuivere witte wijn is zacht en elegant en heeft in de afdronk een klein beetje restzoet. De naam van dit pareltje uit Zeeland is ‘De Kleine Schorre Schouwen Duiveland Auxerrois’.

Fruitige Merlot uit Chili

Rode wijn wordt vaak bestempeld als zwaar, maar deze fruitige Merlot is heerlijk sappig. De Cefiro Merlot D.O. Casablanca Valley bestaat uit rijp rood donker fruit, bevat een vleugje vanille en is licht kruidig.

Kunt u niet kiezen en wilt u het liefst alle wijnen uitproberen? Dat begrijpen wij heel goed, daarom is het bij ons mogelijk om te kiezen voor een slokje wijn. Vindt u één van de wijnen erg lekker? Dan kunt u kiezen voor een half of vol glas. Zo kunt u uw eigen wijnproeverij houden in het lente zonnetje!

Naar overzicht
wijn2.jpg