Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

Open Tuinen- en Waterdag Monnickendam

Zondag 26 mei is het weer zo ver: de Open Tuinen- en Waterdag in Monnickendam! Op deze dag kunt u Monnickendam op een bijzondere manier ontdekken. Zoekt u een uitje in de buurt van Volendam voor aankomend weekend? Dan is Monnickendam zeker een bezoekje waard!

Neem een kijkje in de tuinen van Monnickendam

Monnickendam typeert zich door de verschillende oude huisjes. Tijdens deze bijzondere dag zijn niet alleen de huizen te zien, maar ook de tuinen! Verschillende Monnickendammers zetten aanstaande zondag hun tuinpoort open voor publiek. Met de handige routebeschrijving weet u zeker dat u alle tuinen ziet en niets mist!

Romantische, moderne en landelijke tuinen; u vindt ze er allemaal! De organisatie van de Open Tuinen- en Waterdag heeft een grote variëteit aan tuinsoorten en -stijlen samengesteld. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw eigen tuin? Dan mag u deze dag zeker niet missen!

Culturele en culinaire verrassingen

De bewoners van Monnickendam maken er een echt feestje van. In diverse tuinen staat u een culturele of culinaire verrassing te wachten. Een boekje met route en omschrijvingen is voor een klein bedrag te krijgen bij het Waterland Informatiepunt aan het Zuideinde in Monnickendam.

Weekendje weg

Wilt u een bezoek aan de Open Tuinen- en Waterdag combineren met een heerlijke overnachting in Volendam? Kom logeren in Hotel Old Dutch. Wilt u meer weten of alle mogelijkheden? Maak gebruik van ons contactformulier of bel naar 0299 – 39 98 99.

Naar overzicht