Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

Romantisch diner in de haven van Volendam

De dag met de meeste liefde van het jaar komt alweer dichtbij. Wilt u dit jaar flink uitpakken tijdens Valentijnsdag? Verras uw geliefde met een romantisch diner in de haven van Volendam. Wij beschikken over een internationale keuken en kunnen elke wens vervullen. Het restaurant Le Pompadour ontvangt u graag en draagt met liefde bij aan een onvergetelijke avond.

Valentijnsdiner

In ons heerlijke restaurant biedt ons ervaren personeel u een ruime keuze uit diverse gerechten, van Ijsselmeerpaling tot kreeft en van kalfsentrecote tot gekookte tong. Bij Le Pompadour kan het allemaal.  Daarnaast hebben wij wisselende specialiteiten op het menu.

Desserts om van de smullen

Wat is Valentijnsdag zonder overheerlijke zoetigheden? Heeft u trek in een zoet dessert of gaat u toch voor hartig? Onze dessertkaart is uitgebreid, ruime keuze dus! Denk bijvoorbeeld aan een smakelijke Dame Blanche, wat past nog beter bij deze feestdag dan warme chocoladesaus?

Reserveer uw diner voor Valentijnsdag

Wij zijn op 14 februari de hele dag open en hopen u graag te zien. U hoeft alleen nog maar te reserveren, wij regelen de rest. Heeft u speciale wensen of heeft u vragen? Maak dan vooral gebruik van ons contactformulier. Wilt u direct reserveren? Bel dan naar 0229 – 39 98 99.

Naar overzicht