Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

Sinterklaas intocht in Volendam

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan komt Sinterklaas weer aan in Volendam. Het is weer de tijd van het jaar dat Sinterklaas vanuit Spanje met de boot naar Nederland komt. Op 19 november is de intocht van Sinterklaas in Volendam. Op deze zondag worden de Sint en zijn Pieten rond 17:00 verwacht in de haven van Volendam. Hier zal de haven sfeervol verlicht worden en zal Sinterklaas feestelijk onthaald worden met spectaculair vuurwerk.

We gaan er dit jaar vanuit dat er in Volendam geen stoute kinderen te vinden zijn en dat ze allemaal kunnen rekenen op mooie cadeaus en snoepgoed. De eerste keer dat Sinterklaas met zijn stoomboot in Volendam aankwam is al een hele tijd terug. Aangezien de Sint steeds op een andere plek in Nederland aankomt was het op 14 november 1970 een heel spektakel dat de Sint hier in Volendam aankwam.

Ook op deze zondag kunt u na de intocht bij restaurant Le Pompadour terecht om uw honger te stillen en na te praten over de prachtige en spectaculaire intocht van de Sint. Reserveer hier een tafel bij restaurant Le Pompadour of reserveer telefonisch via 0299 - 39 98 88.

Naar overzicht