Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

Zwemmen of Bowlen in Volendam

Bent u op zoek naar een leuke activiteit in Volendam? Dan is zwemmen of bowlen misschien wel iets voor u. Eén ding is zeker: er is genoeg te doen in Volendam en er is voor ieder wat wils!

Zwemmen in Volendam

Zin om lekker te spetteren? Breng een bezoekje aan het schoonste en leukste zwembad van Volendam: De Waterdam. De Waterdam heeft een binnen- en buitenbad. Het binnenbad is voorzien van een 45 meter lange glijbaan, een wildwaterkreek, jet-streams, een uitzwembassin, een peuterbad en maar liefst vier whirlpools. Ook is er een 25-meterbad met duikplank en een instructiebad. Het buitenbad is 50 meter en is voorzien van een springkuil met twee duikplanken, een familie bad met glijbaan en twee ondiepe kleuterbaden. Op vrijdagavond is er een disco-avond voor kinderen tot 14 jaar. Bij deze disco is er natuurlijk ook een DJ, laserstralen en onderwaterverlichting aanwezig.

Bowlen in Volendam

Wilt u geen natte voeten? Dan is bowlen misschien meer wat voor u. Bij partycentrum de Zedde kunt u terecht voor een leuke dag bowlen. Hier beschikken ze over 10 moderne banen met automatische scoreverwerking. Iedere woensdag middag is er tussen 14:00 en 16:00 Magic Bowling. De gehele bowlingzaal wordt dan omgetoverd tot disco. Ook is er Blacklight Bowling waarbij er een leuke sfeer wordt gecreëerd door fluorescerend blacklight. Dit is ook leuk voor kinderfeestjes.

Heeft u na een heerlijk dagje zwemmen of bowlen honger gekregen? Dan kunt u voor een heerlijke maaltijd terecht bij restaurant Le Pompadour. Reserveer hier een tafel bij restaurant Le Pompadour.

Naar overzicht