X

Restaurant Volendam

Heerlijk eten nabij de haven van Volendam

U wilt lekker uit eten in Volendam? Dan is restaurant Le Pompadour, gelegen aan de karakteristieke haven, een uitstekende keuze.

Restaurant Le Pompadour is een uitstekend begin- of eindpunt van een dagje Volendam. Zo kunt u de dag bijvoorbeeld beginnen met een kopje koffie of lunch en/of de dag afsluiten met een uitgebreid diner.

Ons restaurant in Volendam biedt een intieme sfeer voor zowel kleinere gezelschappen als voor grotere groepen. De naam van het restaurant wordt ontleend aan Madam De Pompadour, de maîtresse van de Franse koning Louis XV. Zo verleidelijk als deze dame was, zo verleidelijk zijn ook onze gerechten. Heerlijk uit eten, met bijpassende wijnen, doet u in Volendam bij restaurant Le Pompadour!

Internationale keuken in Volendam

Restaurant Le Pompadour biedt een brede, internationale keuken en is hierdoor een restaurant in Volendam wat geliefd is bij jong en oud. Als u lekker uit eten wilt in Volendam, dan moet u zeker eens onze menukaarten bekijken.

Naast bekende hoogtepunten uit de internationale keuken serveert restaurant Le Pompadour ook overheerlijke kreeft, oesters en Volendamse specialiteiten als onze vermaarde stoofaal.

Gelieve vooraf, telefonisch te reserveren. Zodoende kunnen wij u een tafeltje garanderen en staat u niet voor onverwachte verrassingen. Bel via 0299 39 98 88, stuur ons een berichtje via Facebook of gebruik ons contactformulier.