Culinair uitje Volendam

U wilt een culinair uitje in Volendam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons restaurant, in combinatie met ons hotel of onze wijnbar, is een uitstekende combinatie voor een onvergetelijk uitje.

Culinair genieten in Volendam

In ons restaurant Le Pompadour bent u verzekerd van een culinaire avond. Onze brede menukaart biedt voor ieder wat wils; van malse vleesgerechten en spareribs tot gestoofde kabeljauw en kreeft.

Overnachten in Volendam

Na een culinaire avond kunt u volledig tot ontspanning komen in ons hotel. Al onze recent gerenoveerde kamers bieden uitzicht over de haven van Volendam.

Wijnproeverij in Volendam

Zin in een wijnproeverij met familie of vrienden in Volendam? Dan is onze wijnbar It’s Wine een uitstekende locatie. U kunt hier verschillende wijnen proeven, zowel per slok als per half/heel glas. Vanzelfsprekend kunt u ook een fles wijn bestellen. Ons personeel adviseert u graag over de verschillende wijnen. Naast de wijnen worden ook bijpassende lekkernijen geserveerd.

Mogelijkheden voor een culinair uitje op maat?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen voor een culinair uitje? Wij stellen graag een avond, dag of weekend voor met de opties die u wenst. U kunt ons telefonisch bereiken via 0299 399 888 of gebruik maken van ons contactformulier.