Hotel Old Dutch

Over ons

Welkom bij Hotel Old Dutch in Volendam. Kom overnachten in één van onze comfortabele kamers, waarbij u uitzicht heeft over het IJsselmeer of Volendam. Ons hotel bevindt zich in het hart van Volendam, direct aan de beroemde dijk. Vanuit Hotel Old Dutch loopt u het prachtige dorp in.

Hotelkamers
Wanneer u overnacht bij Hotel Old Dutch slaapt u in een zeer comfortabele kamer, die van alle gemakken is voorzien. Hierdoor wordt uw verblijf in Volendam ontspannen en kunt u volledig genieten.

Faciliteiten hotelkamers:

  • Beschikt over een douche, toilet, telefoon en televisie
  • Stijlvol gemeubileerd
  • Bereikbaar met de lift
  • Een aantal kamers beschikken over een balkon

Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 14.00 uur beschikbaar. U kunt op de dag van vertrek uitchecken tot 11.00 uur.

Parkeren

Komt u met de auto naar Volendam toe? Dan kunt u dicht bij Hotel Old Dutch parkeren.

Hotel Old Dutch is gelegen aan de Volendamse haven. De haven is per auto niet bereikbaar na 11.00u ’s morgens. Wij adviseren u te parkeren op het recreatiegebied SLOBBELAND/HAVEN ZUID of op het langparkeer gedeelte bij het Marinapark. U vindt ons op 5-7 minuten loopafstand. 

Het is ook mogelijk om in parkeergarage Havenhof te parkeren. Deze parkeergarage zit vlak bij de haven en is 24 uur per dag geopend. De kosten voor het parkeren bedragen €1 per half uur en maximaal €30 per dag.

Let op!: u kunt het beste uw GPS-navigatie uitzetten wanneer u Volendam inrijdt. Volg de parkeerborden om bij de parkeermogelijkheden terecht te komen.

Restaurant

In het hotel bevindt zich restaurant Le Pompadour. U bent van harte welkom om bij ons te komen lunchen en/of dineren. Tevens bevindt hier het ontbijtbuffet zich.

Klik hier voor meer informatie over restaurant Le Pompadour.

Fietsen

Neemt u uw fiets mee? Dan kunt u deze plaatsen in onze fietsenstalling in de kelder van het hotel. We beschikken over laadpalen voor e-bikes. Het is ook mogelijk om fietsen bij ons in de buurt te huren, vermeldt dit bij de reservering. Bij de receptie van Hotel Old Dutch hebben we diverse leuke fietstochten beschikbaar.

Openingstijden

Het hotel is het gehele jaar dagelijks geopend met uitzondering van Kerstavond en Oud en Nieuw.

Huisdieren

Huisdieren zijn bij ons in het hotel niet toegestaan.

Cadeaucheque

Wilt u een hotelovernachting cadeau geven? Bij Hotel Old Dutch is het mogelijk dankzij onze hotelcheque. U kunt deze zelf samenstellen. Zo kunt u kiezen voor één van onze arrangementen, maar ook voor een overnachting inclusief ontbijt. Alles is hierin mogelijk.