X

Hotel aan het IJsselmeer

Overnachten aan de rand van het IJsselmeer

U wil graag een comfortabel hotel, nabij het IJsselmeer? Dan is Hotel Old Dutch in Volendam een uitstekende optie. Ons hotel ligt direct aan het IJsselmeer, de gezellige haven van Volendam en tevens beschikken wij over een uitstekend restaurant. Daarnaast is ons hotel in Volendam uitstekend gelegen ten opzichte van bijvoorbeeld Amsterdam.

Ons hotel aan het IJsselmeer biedt u rust en ruimte en de frisse lucht vanaf het IJsselmeer geeft u de alle mogelijkheden om iets leuks te ondernemen. Of het nu iets ontspannends is als een stevige wandeling langs het water, of u wilt het water op met een bootje? Vanuit ons hotel in Volendam heeft u verschillende mogelijkheden. Onze medewerkers geven u graag tips en advies over wat voor moois er allemaal te beleven is.

Hotelkamers met uitzicht op het IJsselmeer

Hotel Old Dutch biedt u stijlvolle hotelkamers, volgens de hedendaagse normen en met een persoonlijke touch. Een deel van onze hotelkamers kijken direct uit over het IJsselmeer, hetgeen in de ochtend een uniek uitzicht biedt.

Hotel Old Dutch biedt u een grote mate van comfort, stijvol gemeubileerde kamers en de luxe die u verdient. Ons hotel biedt u, in combinatie met de rust van het IJsselmeer, een prettig en ontspannen verblijf.

Overnachten met uitzicht op het IJsselmeer, maar toch dichtbij de gezelligheid en nabij Amsterdam? Reserveer uw kamer via het formulier bovenaan de pagina of boek één van onze arrangementen. Voor vragen kunt u ons altijd bellen op 0299 39 98 88.