Bedrijfsuitjes in Volendam

Voor de leukste bedrijfsuitjes bent u in Volendam aan het juiste adres. Het gezelligste dorp van Nederland heeft voor uw bedrijf genoeg uitjes in petto die uw team naar het volgende level brengen.

Puzzeltocht:

Met deze puzzeltocht gaat u in teamverband langs de mooiste plekken in Volendam. Elk team krijgt een puzzelboekje en gaat langs tien bezienswaardigheden. Het gaat erom dat de deelnemers op zoek gaan naar één of meerdere woorden waarvoor punten verdient kunnen worden. Na een uur verzamelen de teams bij een café en zullen de punten geteld worden. Het winnende team verdient een passende prijs en natuurlijk de eeuwige roem.

Escape Room:

Jullie zitten opgesloten in een Volendamse bar. Maar de eigenaar is onderweg met een slecht humeur. omdat hij jullie op de beveiligingscamera gezien heeft. Vind de geheime uitweg binnen 45 minuten. Is jullie team slim genoeg om de geheime route te ontcijferen?

Ik Hou Van Holland Quiz:

Het is tijd voor een quiz waarin de teams getest worden op de meeste Holland-kennis. Dit is weer een spel een teamverband waarin niet alleen kennis getest wordt, maar ook het reactievermogen. Er worden vragen gesteld over onder andere: sport, muziek, geschiedenis, aardrijkskunde en film. Welk team weet het meest en is ook nog het snelst?

Volendams kostuum plus Zeiltocht:

Als eerst gaan jullie op de foto in oud Volendams kostuums, waarna er een zeiltocht gemaakt gaat worden op een zeilschip. De kapitein neemt de groep mee over de Gouwzee en het Markermeer. Vanaf daar is een mooi uitzicht op de vissershavens van Volendam en Marken.

Zeilrace:

Dit actieve bedrijfsuitje is perfect voor de teambuilding van uw bedrijf. Deze race vindt plaats op twee zeilschepen en dus ook me twee teams. De teams krijgen een rondleiding op het schip waarna ze tactisch de taken verdelen. Iedereen krijgt instructies over hoe ze hun rol op het schip zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Het team dat wint gaat er vandoor met de trofee en de eeuwige roem.

Meer inspiratie opdoen? Bekijk de website van Volendam Events hier. Na het uitje is het tijd voor een hapje en een drankje bij restaurant Le Pompadour. Ons restaurant heeft voldoende plek voor grote groepen. Reserveer direct via 0229 39 98 88. Heeft u speciale wensen qua eten? Laat dat dan direct bij de reservering weten, dan houden wij daar rekening mee!