De jachthaven van Volendam

Marina Volendam is één van de modernste jachthavens in Nederland en is gelegen in het prachtige dorp Volendam. In 2007 is deze jachthaven geopend. De haven beschikt over 500 ligplaatsen voor zeil- en of motorboten van 6 tot 20 meter lang. De haven ligt centraal direct aan het markermeer.

De locatie

Marina Volendam bevindt zich in het ‘Marinapark Volendam’. Rondom de jachthaven bevinden zich restaurants, cafeetjes, een kapper, tandarts, wellnesscentrum, watersportwinkel, kledingwinkel en een supermarkt. Alles wat u nodig heeft!

Echt Volendams

De haven heeft een typisch Volendamse uitstraling. De steigers zijn breed opgezet en dus heel toegankelijk. Hierdoor wordt het aanmeren nog gezelliger!

Genoeg te doen in de jachthaven van Volendam

Voor jong en oud is er genoeg te doen in Marina Volendam. U kunt aanmeren aan de ruim opgezette stijger met uw boot en lunchen of dineren bij restaurant Le Pompadour aan de haven in Volendam.

Ook worden er zo nu en dan leuke evenementen georganiseerd zoals een mosselavond. Voor kinderen is er ook genoeg leuks te doen. Zo is er een animatieprogramma voor de kinderen. Op het programma kunt u zien wanneer er wat gebeurd.

Komt u ook sfeerproeven in Volendam? Kom dan langs in hotel Old Dutch of diner heerlijk bij restaurant Le Pompadour.