De leukste activiteiten in Volendam bij slecht weer

De zomer komt langzaam ten einde en dat betekent dat er weer meer regenachtige dagen gaan komen. Heeft u zin om iets leuks te gaan ondernemen, maar laat het slechte weer het niet toe om een activiteit in de buitenlucht uit te zoeken? Lees dan in deze blog een aantal tips voor leuke overdekte uitjes in Volendam!

3 x musea

In Volendam zijn verschillende musea te vinden, zoals Het Volendams Museum, Palingsound Museum, en de Cheese Factory Volendam. In Het Volendams Museum leert u van alles over de rijke historie van het beroemde vissersdorp Volendam. Voor de echte muziekliefhebber is het een aanrader om een bezoekje te brengen aan het Palingsound Museum. Dit museum draait namelijk om de beroemde palingsound: de typisch Volendamse muziekstijl. In de Cheese Factory kunt u een kijkje nemen in de kaasfabriek en leert u hoe kaas door de eeuwen heen gemaakt werd.

Foto in Volendamse klederdracht

Gaat u een dagje naar Volendam, dan is dit een goede gelegenheid om een mooie foto te laten maken in ouderwetse klederdracht. Een grappig moment om uzelf en familieleden of vrienden in deze typisch Volendamse klederdracht te zien. Deze leuke herinnering blijft levend door de foto die u achteraf mee krijgt!

High Wine

In onze wijnbar It’s Wine kunt u iedere vrijdag, zaterdag en zondag genieten van een High Wine: verschillende wijnen en bijpassende delicatessen. Proef verschillende soorten wijnen en leer alles wat u wilt weten over de herkomst van deze drankjes. U kunt reserveren via 0229-399888.

Weekendje Volendam

Is een dagje Volendam voor u niet genoeg? Boek dan uw overnachting bij Hotel Old Dutch in Volendam. Zo kunt u extra lang genieten van het mooie Volendam en al haar bezienswaardigheden! Reserveren kan via de website of telefonisch via 0299 – 38 98 88.