De leukste binnen activiteiten in Volendam

Komt u binnenkort naar Volendam en bent u benieuwd welke activiteiten er binnen ondernomen kunnen worden? Er zijn talloze leuke uitjes te vinden die u kunt doen op mooie dagen, maar ook met slecht weer. Hieronder een aantal tips om leuke dagen in Volendam overdekt te beleven.

Workshops in Volendam

Wilt u graag iets maken? Doe dan zeker een leuke workshop in Volendam! Er zijn talloze workshops te vinden die u binnen kunt ondernemen. Leer Volendams, treedt samen met vrienden of familie op tijdens de Sing A Long, leer kaasmaken of cocktail shaken. Nóg creatiever? Neem dan deel aan de workshop klompen schilderen, maak bonbons en ga aan de slag met de lekkerste vullingen of schrijf creatief met tekst tijdens de workshop brush letteren.

Escape Room Volendam

Op zoek naar een échte teamactiviteit waar u uw hoofd scherp moet houden? Dan is de Escape Room een zeer geschikte activiteit, en beschikbaar vanaf 6 personen. In Volendam kunt u, met uw vrienden, familie of collega’s binnen 45 minuten proberen te ontsnappen uit een café waarin u opgesloten wordt. Ontdek welke geheime aanwijzingen er zijn en open samen het slot!

High Wine

Natuurlijk is het ook fijn om even helemaal tot rust te komen onder het genot van een heerlijk wijntje of een ander drankje. Neem plaats in onze wijnbar It’s Wine en geniet van een voortreffelijke high wine met bijpassende en overheerlijke delicatessen. Hier wordt u ontvangen met een glas mousserende wijn. U kunt een reservering maken via 0229 – 39 98 88.

Overnachten in Volendam

Nog niet alles in Volendam gezien? Overnacht dan in ons Hotel Old Dutch en neem de tijd om het mooie Volendam helemaal te ontdekken. U kunt reserveren via onze website of bel naar 0299 – 39 98 88.