De veelzijdige omgeving van Volendam

Ga lekker weg in eigen land en bezoek plaatsen waar u nog nooit bent geweest. Bent u al weleens in Volendam geweest? Een bezoek aan dit typisch Nederlandse dorp kan niet ontbreken aan uw bucketlist. Hotel Old Dutch ligt aan de dijk van Volendam en is daarmee de perfecte uitvalbasis voor uw vakantie in Volendam. Daarnaast kunt u vanuit Volendam gemakkelijk en snel andere plaatsen in Noord-Holland bezoeken. Dankzij de gunstige ligging van Volendam bent u binnen no-time in leuke steden als Edam, Alkmaar, Hoorn of Amsterdam.

Hotel Old Dutch in Volendam

Hotel Old Dutch is een sfeervol hotel dat midden in het centrum van Volendam ligt. Vanuit het hotel loopt u zo de haven in en kunt u op de dijk een visje eten. Ons hotel beschikt over een kelder waar u uw (elektrische) fiets kunt stallen en opladen aan de laadpalen. De ruime en sfeervolle kamers zijn groot genoeg voor elk reisgezelschap. Alle kamers beschikken over een douche, toilet, telefoon en televisie. Daarnaast is het stijlvol gemeubileerd en zal het u aan niks ontbreken tijdens uw verblijf aan hotel Old Dutch.

Noord-Holland is een plaatje

Volendam ligt in het prachtige Noord-Holland. Deze provincie bevat veel leuke dorpen, steden en plekken die u kunt bezoeken. Veel bezienswaardigheden bevinden zich dicht bij elkaar en zijn daardoor goed te combineren. Wist u dat Noord-Holland zelfs twee bezienswaardigheden heeft die op de Werelderfgoedlijst staan? Dit zijn de Stelling van Amsterdam, een oude verdedigingslinie, en droogmakerij De Beemster. Dit is een polder met een 17e-eeuwse verkavelingspatroon.

Vergeet tijdens uw bezoek aan Volendam ook een bezoek aan Marken niet. Dit vissersdorp heeft karakteristieke huizen op palen en brengt u terug in de tijd. Marken kunt u bereiken met de boot en per fiets.

Liever richting de grote stad? Amsterdam is binnen 30 minuten te bereiken via Volendam. Zowel met de bus als de auto kunt u snel en eenvoudig in Amsterdam komen.

Ook even er tussenuit?

Wilt u er ook even tussenuit in eigen land? Boek dan nu uw overnachting via de website. Hotel Old Dutch zorgt ervoor dat u lekker kunt ontspannen. Mogen wij u binnenkort verwelkomen?