X

Een dagje weg: mooie vaarroutes in de omgeving Volendam

Vaarroute naar Marken

De vaarroute vanaf Volendam naar Marken is er een waar u optimaal van kunt genieten. Tijdens deze tocht ziet u de oude havens van Volendam en Marken. Kiest u voor deze boottocht, dan is het ook mogelijk om deel te nemen aan de rondleiding op Marken. Deze is inbegrepen bij de boottocht. Geniet van de omgeving, de frisse wind en de prachtige uitzichten.

Krijgt u geen genoeg van de omgeving Volendam? Kies dan voor de boottocht in combinatie met het haven arrangement en geniet 2 dagen in Volendam inclusief een boottocht naar Marken.

Boek het haven arrangement hier.

Vaarroute langs De Edamse grachten

Van april tot en met september is het mogelijk om met meerdere personen een koeboot te boeken in Edam. Het startpunt begint en eindigt op het damplein in Edam. U vaart door de gezellige grachten van Edam en komt veel moois tegen.

Vaarroutes Noord-Holland nabij Volendam

Noord-Holland is een echte watersportprovincie en heeft diverse watersportactiviteiten te bieden voor iedereen, waaronder mooie vaarroutes om optimaal te genieten van de prachtige omgeving. Wij delen een aantal vaarroutes nabij Volendam in het prachtige Noord-Holland die de moeite waard zijn. Klik hier voor diverse vaarroutes.

Varen in de omgeving Volendam

Gaat u binnenkort naar Volendam om te varen en zoekt u een fijne plek om te overnachten? Boek dan een overnachting bij Hotel Old Dutch in Volendam. De perfecte plek om er één of meerdere dagen tussenuit te gaan.