Fietstocht door Waterland

Wilt u het pittoreske Waterland ontdekken? Dat kan en wel op de fiets! U kunt starten in Volendam en dan vervolgens andere pittoreske dorpjes die Waterland rijk is bezoeken zoals Monnickendam, Broek in Waterland en Marken. Tijdens deze toch rijdt u op gebaande paden en komt u allerlei bossen en polders tegen, erg leuk dus! 

Bij Hotel Old Dutch kunt u bij een overnachting fietsen huren en stallen, wat erg handig kan zijn wanneer u van plan bent meerdere dagen te blijven in Volendam. Voor deze mensen bieden wij ook een 4-daags fietsarrangement aan. In dit arrangement zitten drie overnachtingen in een comfort kamer met ontbijt. Op de dag van aankomst ontvangt u een heerlijk 3-gangen menu in ons restaurant Le Pompadour. U krijgt een fiets met versnellingen voor drie dagen. U kunt ook een e-bike krijgen, tevens komt hier een toeslag van € 10 per persoon per dag bij. Bij dit arrangement ontvangt u diverse fietsroutes die u kunt volgen.

Tot slot kan de gevorderde fietser zelfs besluiten om een bezoek te brengen aan onze hoofdstad, op maar liefst 15km vindt u namelijk Amsterdam. Is deze route net iets te veel voor u? Dan zijn er genoeg alternatieve routes.

Ook wanneer u niet kiest voor dit arrangement bent u uiteraard van harte welkom om na uw fietstocht een hapje te eten of een drankje te doen bij ons restaurant Le Pompadour. Reserveer hier een tafel bij restaurant Le Pompadour.