Herfstwandeling in Volendam

Beetje bij beetje worden de bomen kaal, de temperatuur daalt en de zon gaat eerder onder. Het is herfst en dat is de perfecte periode om een heerlijke wandeling te maken. Iedereen seizoen heeft zo z’n charmes en in de herfst ziet alles er vaak net wat mooier uit. Ook Volendam is prachtig in de herfst en zeer geschikt om een herfstwandeling doorheen te maken.

U kunt zelf op pad, maar u kunt ook meelopen met een wandeling met gids. Deze gids zal u meenemen door het centrum van Volendam, naar de dijk en door de gezellige straatjes van het Doolhof. Tijdens de wandeling ziet u hoe mooi Volendam is en kunt u de karakteristieke eigenschappen van het prachtige dorp bekijken. Het is mogelijk om na de wandeling een cursus Volendams te volgen. Tijdens de wandeling zal de gids af en toe al wat Volendams praten en dat komt goed van pas tijdens de cursus.

Heeft u genoeg van de cursus en een lekkere frisse neus gehaald? Dan heeft u vast trek gekregen van de wandeling. Bij restaurant Le Pompadour kunt u genieten van heerlijke gerechten. Uiteraard hebben wij diverse visgerechten op het menu staan. Een visje kan eigenlijk niet ontbreken in Volendam, maar wanneer u niet zo’n fan bent van vis hebben wij ook heerlijke vleesgerechten op het menu staan. U heeft ruim keus uit diverse sauzen, die lekker smaken bij het vlees. Bij al onze hoofdgerechten worden groenten, diverse aardappelen en een salade geserveerd. Loopt het water u al in de mond? Klik dan hier om snel een tafel te reserveren.