Kerst viert u bij Old Dutch

Ook dit jaar bent u tijdens de feestdagen van harte welkom bij Old Dutch. Of het nu met het gezin, familie, vrienden of kennissen is, wij hebben een plaatsje voor u. Ook dit jaar kunt u met z’n allen genieten van onze uitgebreide diner en de lekkerste wijnen.

Restaurant Le Pompadour

De specialiteiten die door de chef en zijn team op tafel wordt gepresenteerd zijn iedere kerst weer ontzettend verleidelijk. Naast de gevarieerde gerechten uit de internationale keuken serveert Old Dutch natuurlijk ook de typische Volendamse gerechten waaronder: gebakken tong en natuurlijk de Hors d'oeuvre en nog veel meer regionale specialiteiten die het dorp rijk is. 

Alle gerechten worden met verse ingrediënten bereidt en geserveerd. Le Pompadour doet haar uiterste best om u ook tijdens de kerst lekker te verwennen. 

Wij werken met de kerstdagen in shiften; middag vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur. Avond vanaf 18.00 uur tot sluitingstijd.

Contact

Heeft u geen zin om tijdens de kerst te koken? Dan kunt u uiteraard met uw gezelschap een tafel reserveren bij Le Pompadour. Wij zorgen ervoor dat u met de feestdagen van onze heerlijke gerechten in combinatie met een lekkere wijn kunt genieten. Deze kerst hoeft u niet zelf uren te zwoegen in de keuken! 

Reserveer een tafel bij Le Pompadour of reserveer telefonisch via 0229 - 39 98 88.