Le Pompadour bij u thuis

Helaas is het vanwege de maatregelen niet mogelijk om lekker uit eten te gaan bij restaurant Le Pompadour in Volendam. Dit kan alleen als u hotelgast bent bij ons hotel Old Dutch. Op veler verzoek hebben wij bij Le Pompadour een take-away geregeld. Zo kunt u ook thuis van de heerlijke gerechten van Le Pompadour genieten.

Thuis uiteten

Onze chef heeft een menu samengesteld waarbij u zelf thuis uiteten kunt. Geniet van de heerlijke gerechten van Le Pompadour en kies voor een 4-gangen keuzemenu. We hebben het menu zo samengesteld dat u het thuis zelf gemakkelijk af kunt maken. De menu’s zijn voor nu beschikbaar op zaterdag en zondag.

Zelf een 4-gangenmenu bereiden

Wij willen graag kwaliteit garanderen, daarom hebben we ervoor gekozen om geen kant-en-klare gerechten mee te geven. Een gerecht kan daardoor doorgaren, afkoelen en zijn smaak verliezen. Dat willen we voorkomen. Daarom kunt u bij Le Pompadour een volledig menu afhalen. Alles wordt per gang verpakt en u hoeft thuis alleen nog maar een paar simpele handelingen te verrichten om zelf een overheerlijk 4-gangenmenu op tafel te zetten. Uiteraard worden de recepten erbij vermeld.

Menu

Iedere week zullen wij het menu veranderen. Bekijk het huidige menu hier. Houd onze social media in de gaten om de nieuwste menu’s te bekijken.

Wilt u een menu bestellen? Dat kan via de website of via Whatsapp: 0299 – 399888 tot en met vrijdag. Vermeld duidelijk het juiste telefoonnummer en e-mailadres waarop wij u kunnen bereiken. Geef duidelijk door voor welk menu u kiest. Uw bestelling is definitief zodra we deze bevestigd hebben. U kunt het menu afhalen op zaterdag en zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

Voor de feestdagen

Ook voor de feestdagen heeft restaurant Le Pompadour leuke oplossingen. Zo hebben we voor Sinterklaas een heerlijke Hors ‘d Oeuvre. Deze kunt u bestellen vanaf 2 personen via Whatsapp of mail.

Bent u op zoek naar een geschikt cadeau voor de feestdagen? Denk dan eens aan onze dinerbon. Hiermee kan de ontvanger zodra het weer mag bij ons komen eten. Als dank voor uw steun krijgt u van ons een mooi flesje wijn van ons cadeau. U kunt de cadeaubon op zaterdag of zondag afhalen tussen 11.00 en 17.00 uur.