Lente in Volendam

Buiten activiteiten in Volendam

Genieten van de voorjaarszon tijdens een gezellig uitje in de frisse buitenlucht? Hieronder delen wij wat inspiratie:

  • Volendam ontdekken door middel van een speurtocht: educatief en sportief! Uw groep wordt verwelkomt met een drankje door enthousiaste begeleiders en hierna kunt u aan de slag. De speurtocht eindigt in een van de gezellige cafés van Volendam.
  • De authentieke sfeer van Volendam proeven? Een echte Volendamse gids in een ouderwets kostuum neemt u mee door dit unieke dorp. Bij aanvang drinkt u een kop koffie. Hierna begint u aan een onvergetelijke wandeling door het welbekende Volendam. De lentezon maakt het uitzicht van de mooie haven nog mooier.
  • Wilt u volledig integreren met de Volendamse cultuur? Neem een les ‘Volledams proaten’. Hierdoor leert u het dialect wat beter kennen en aan het einde van de cursus heeft u geen enkele ondertiteling meer nodig.

Binnen activiteiten in Volendam

Laat het mooie weer nog op zich wachten? Gelukkig bederft dat de pret niet in Volendam, er blijft genoeg te doen!

  • Op bezoek bij dé voetbalclub van Volendam? FC Volendam verwelkomt u voor een dag penaltyschieten, een rondleiding en een lunch. Met dit uitje bent u de hele dag voorzien van vermaak. U wordt ontvangen met koffie en gebak. Na een rondleiding door het stadion begint het penaltyschieten. Dit wordt gevolgd door een heerlijke lunch inclusief dranken. Wanneer de lunch afgelopen is, wordt u opgehaald door een typische Volendamse gids voor een rondleiding door de stad. Top!
  • Altijd al een uitdagende escape room willen spelen? Deze escape room legt de lat een stuk hoger en neemt u mee terug in de tijd. De reis gaat twee eeuwen terug en vraagt u op zoek te gaan naar een legendarische goudschat. Durft u het aan?
  • Een quiz vol met entertainment? Kies uit onderwerpen als muziek, sport, voetbal of film. Jouw passie komt tijdens deze quiz vast voorbij.

Overnachting in Volendam

De dag laten bezinken tijdens een borrel, diner of overnachting? Waar jouw voorkeur ook naar uit gaat, dit kan allemaal onder één dak. Drink uw favoriete wijn in onze wijnbar It’s Wine of dineer ontspannen in ons à la carte restaurant Le pompadour. Een overnachting is mogelijk in ons luxe hotel Old Dutch. Reserveren is mogelijk op onze website of bel naar 0299 – 39 98 99.