Vier dit jaar vakantie in eigen land

Door het coronavirus zien we onze vakanties allemaal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Vluchten worden gecancelled, hotels in het buitenland zijn dicht en toeristische bezienswaardigheden kunnen niet bezocht worden. Ook wordt er geadviseerd om dit jaar niet naar het buitenland op vakantie te gaan. Gelukkig heeft ons eigen landje genoeg parels en verborgen schatten om te bezoeken, zoals Volendam!

Overnachten in Volendam

Hotel Old Dutch is open en ontvangt mensen om te overnachten in Volendam. Uiteraard hebben wij de nodige maatregelen getroffen en zorgen we ervoor dat uw verblijf helemaal veilig is. We zijn heel blij dat we gasten mogen verwelkomen in ons hotel. U kunt ook weer in ons restaurant ontbijten, lunchen en dineren. Alles is aangepast om te voldoen aan de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid. Hierdoor kunt u ontspannen en veilig genieten in ons hotel en in Volendam!

Dineren in Volendam

Ook in ons restaurant Le Pompadour mogen we weer gasten verwelkomen. We houden rekening met de 1,5 meter en hebben voldoende plek op ons terras en binnen in het restaurant. U kunt in ons restaurant genieten van diverse gerechten. Van typisch Volendamse visgerechten tot klassieke gerechten als een heerlijke tournedos. Bent u benieuwd naar al onze gerechten? Klik dan hier om de menukaart te bekijken. Wilt u binnen in ons restaurant dineren? Reserveer dan op tijd een tafel.

Vakantie naar Volendam

Gaat u dit jaar op vakantie in Nederland? Kies dan voor een vakantie in Volendam. Ons dorp heeft veel te bieden; van kunst tot cultuur en van natuur tot culinaire belevingen. Vanuit Volendam kunt u gemakkelijk andere plaatsen bezoeken.

We hopen u snel te mogen verwelkomen. Boek uw overnachting in Volendam via onze website of bel naar 0299 – 39 98 99 voor meer informatie.