Waarom overnachten in Volendam?

Heerlijk een dagje naar Volendam, een lekker visje eten, winkelen of naar een leuk museum. In Volendam zijn allemaal leuk dingen te doen. Maar waarom moet u hier nou overnachten? Wij leggen het uit!

Volendam is een prachtig dorp

Volendam is mooi, veelzijdig, levendig en te gezellig om na een paar uur al weg te gaan! Met de beste hotels komt u heerlijk tot rust en kunt u alle indrukken van de dag goed verwerken.

Gastvrij

Volendam heeft meer dan 100 jaar ervaring als uitstekende gastheer. U zult dan ook gastvrij worden ontvangen en er wordt geprobeerd u alles naar wens te maken.

Er is veel te doen

In Volendam bent u gemakkelijk een hele dag zoet! Er is zoveel te doen, te zien en als u even wat rustiger aan wilt doen kunt u heerlijk op de dijk een drankje doen bij een van de vele restaurantjes. U kunt ’s ochtends gelijk op pad en komt ’s avonds pas weer laat terug; een goed hotel is dan natuurlijk essentieel.

Prachtige natuur

Bent u een echte natuurliefhebber? Of houdt u van wandelen of fietsen door mooie landschappen? Dan is Volendam zeker the place to be! Volendam heeft een geweldige natuur. Na een hele dag in de natuur te zijn geweest wilt u natuurlijk niet nog eerst helemaal naar huis moeten. Daarom is het fijn om te overnachten in Volendam!

Toerist in eigen land

Volendam voelt als vakantie! Na een weekendje Volendam bent u net zo uitgerust als na een vakantie! Er is zo veel te zien en te doen, u voelt zich helemaal toerist in eigen land!

Zelf overnachten in Volendam

Wilt u ook overnachten in Volendam? Dat kan! Wij bieden u geheel verzorgde hotelarrangementen. Hotel Old Dutch levert u een verzorgd hotelarrangement en voorziet u ook van de nodige informatie die uw trip invulling te geven. Daarnaast kunt u ook dineren of lunchen in ons restaurant Le Pompadour. Om te reserveren of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0299 – 38 98 88.