X

Wat is er te doen in het centrum van Volendam?

Veel mensen kennen Volendam als het dorp van de vis, de klederdracht en de dijk. Maar wist u dat er veel winkels in Volendam zijn en het heerlijk is om hier te shoppen? Van souvenirwinkels tot kledingzaken en van supermarkten tot drogisterijen. In Volendam en de dorpen in de omgeving vindt u een scala aan winkels waar genoeg te beleven valt. Loop door de unieke straatjes en geniet van de leuke winkels die u tegenkomt.

Winkelen in het centrum van Volendam

Kunt u geen genoeg krijgen van leuke boetiekjes, mooie kleding en sieraden? Kom dan naar het centrum van Volendam waar veel te doen is. Combineer het ontdekken van de mooie omgeving met het winkelen in het centrum en uw dag is compleet. Hongerig geworden van al het winkelen? Haal dan wat lekkers af bij restaurant Le Pompadour aan de dijk van Volendam.

Woonboulevard Volendam

Is uw interieur toe aan vernieuwing? Nieuwe meubels en woonaccessoires vindt u in de woonboulevard van Volendam. De drie grote woonwinkels hebben mooie showrooms waar u zich uren kunt vermaken.  

Zaterdagmarkt Volendam

Op de sfeervolle zaterdagmarkt in Volendam zijn er diverse marktkramen waar voor ieder wat wils te beleven valt. De zaterdagmarkt is dicht geweest vanwege de coronacrisis, maar gaat weer open. Er wordt extra toezicht gehouden zodat de maatregelen op de juiste wijze worden nageleefd en er is meer afstand tussen de kramen. De gemeente Edam-Volendam vraagt iedereen om alleen te komen, met zeker 1,5 meter afstand van de mensen en medewerkers om u heen.

Winkelen in Edam

In het dorp naast Volendam, Edam, zijn er een paar winkelstraten met sfeervolle en mooie winkeltjes. De winkels zijn te vinden in prachtige panden. Wat een bezoek extra leuk maakt.

Genoeg te beleven in het centrum van Volendam

Kortom is er genoeg te beleven in Volendam als het gaat om winkelen. Kunt u geen genoeg krijgen van het prachtige vissersdorp? Boek dan een kamer in Hotel Old Dutch en geniet nog even langer van Volendam. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0299 – 39 98 88.