Wat is er te doen in Volendam?

Leukste uitjes in Volendam

Elektrische fiets of scooter

De omgeving van Volendam is goed te verkennen op de fiets of elektrische scooter. In korte tijd kunt u vanuit Volendam bijvoorbeeld naar Marken of Edam toe. Dit is ook leuk om met de hele familie of vriendengroep te doen. Er zijn diverse bedrijven waar u de elektrische steps of fietsen kunt huren. Komt u liever met uw eigen fiets? In de kelder van hotel Old Dutch kunt u de fiets stallen en opladen. Na uw tocht door Volendam en omgeving kunt u uitrusten bij hotel Old Dutch en lekker lunchen of dineren bij restaurant Le Pompadour.

Volendams Museum

Kom alles te weten van Volendam in het Volendams museum. Hier leert u meer over de historie van Volendam. Ga terug in de tijd en bekijk hoe Volendam was in verschillende perioden. U krijgt een goed beeld hoe Volendam zich heeft ontwikkeld de afgelopen jaren. Dit uitje is leuk voor de hele familie en kunt u ook bij slechter weer doen.

Rondleiding of speurtocht door Volendam

U beleeft het prachtige Volendam met een rondleiding of speurtocht op de beste manier. Tijdens de rondleiding komt u langs onbekende plekken en vertelt de gids weetjes die u nog niet kende over het vissersdorp. Gaat u met kinderen op pad? Kies er dan voor om op eigen gelegenheid een speurtocht door Volendam te doen. Deze kunt u aanschaffen en vervolgens gaat u zelf op pad. Leuk om te doen met het gezin en zo leren jullie Volendam steeds beter kennen.

Komt u langs in Volendam?

Dit is slechts een greep uit de ontelbare dingen die u kunt doen in Volendam. Wilt u een paar dagen weg in eigen land? Kies er dan voor om de overnachten in hotel Old Dutch. Wij zitten direct aan de dijk, waardoor u niet alleen heel centraal overnacht maar ook op een prachtige locatie. Boek uw overnachting nu direct via onze website.