X

Wat is er te doen in Volendam?

Wilt u een dagje erop uit in eigen land? Kies dan voor Volendam. In dit gezellige dorp is genoeg te doen en kunt u zich gemakkelijk een dag of een aantal dagen vermaken. Kiest u voor een dagje uit vol activiteiten? Of loopt u het liefst op uw gemak door het dorp heen? Het is allemaal mogelijk. Van een dagje uit voor de hele familie tot een fijn weekend met z’n twee: in Volendam vermaakt u zich prima.

Leukste uitjes in Volendam

Elektrische fiets of scooter

De omgeving van Volendam is goed te verkennen op de fiets of elektrische scooter. In korte tijd kunt u vanuit Volendam bijvoorbeeld naar Marken of Edam toe. Dit is ook leuk om met de hele familie of vriendengroep te doen. Er zijn diverse bedrijven waar u de elektrische steps of fietsen kunt huren. Komt u liever met uw eigen fiets? In de kelder van hotel Old Dutch kunt u de fiets stallen en opladen. Na uw tocht door Volendam en omgeving kunt u uitrusten bij hotel Old Dutch en lekker lunchen of dineren bij restaurant Le Pompadour.

Volendams Museum

Kom alles te weten van Volendam in het Volendams museum. Hier leert u meer over de historie van Volendam. Ga terug in de tijd en bekijk hoe Volendam was in verschillende perioden. U krijgt een goed beeld hoe Volendam zich heeft ontwikkeld de afgelopen jaren. Dit uitje is leuk voor de hele familie en kunt u ook bij slechter weer doen.

Rondleiding of speurtocht door Volendam

U beleeft het prachtige Volendam met een rondleiding of speurtocht op de beste manier. Tijdens de rondleiding komt u langs onbekende plekken en vertelt de gids weetjes die u nog niet kende over het vissersdorp. Gaat u met kinderen op pad? Kies er dan voor om op eigen gelegenheid een speurtocht door Volendam te doen. Deze kunt u aanschaffen en vervolgens gaat u zelf op pad. Leuk om te doen met het gezin en zo leren jullie Volendam steeds beter kennen.

Komt u langs in Volendam?

Dit is slechts een greep uit de ontelbare dingen die u kunt doen in Volendam. Wilt u een paar dagen weg in eigen land? Kies er dan voor om de overnachten in hotel Old Dutch. Wij zitten direct aan de dijk, waardoor u niet alleen heel centraal overnacht maar ook op een prachtige locatie. Boek uw overnachting nu direct via onze website.