Weekendje weg in Volendam

Voor een weekendje weg zit u in Volendam helemaal goed. Volendam is zeer geschikt voor een gezellig nachtje weg en staat vooral bekend om de mooie dijk en haven, maar natuurlijk ook de vis.

Recreatiemogelijkheden

In Volendam zijn er genoeg recreatiemogelijkheden, zo kunt u overdag winkelen in de winkelcentrums “Het Havenhof” en “De Stient” en in de winkels langs “De Van Baarstraat”. Ook is er op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur markt in de Zeestraat. Natuurlijk zijn er ook souvenirwinkeltjes te vinden langs de dijk. Daarnaast kunt u fietsen, zwemmen en bowlen in Volendam. Verder kunt u ook gebruikmaken van de veerboot naar Marken.

Eten en overnachten

Om uw leuke dag gezellig af te sluiten kunt u eten bij Le Pompadour en overnachten in het bijbehorende hotel Old Dutch. U heeft vanuit het hotel en restaurant een mooi uitzicht over de haven van Volendam.

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden

Kortom: Volendam is een erg leuke plek om een weekendje weg te gaan! Volendam is te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Indien u met de auto komt adviseren wij u te parkeren op het recreatiegebied Slobbeland, Haven Zuid Centrum of bij het Marinapark. 

Heeft u zin gekregen in een weekendje weg naar Volendam? Boek dan direct een kamer bij hotel Old Dutch!