Winkels in Volendam

Volendam beschikt over een prachtige winkelstraat. In het centrum en rondom De Dijk vindt u een grote variatie aan winkels. Van dure juweliers tot een Action filiaal. 7 dagen per week zijn de winkels aan de Volendamse haven geopend. Volendam telt 126 winkels. We gaan in dit artikel dus niet elke winkel apart behandelen maar kijken per categorie wat het dorp te bieden heeft.

Kleding en mode 
Volendam heeft een groot aanbod aan kleding- en modezaken. Zowel in de dameskleding als in de herenmode. Er bestaan winkels voor kinderkleding en babykleertjes.

Juwelier en Optiek 
Bent u op zoek naar een mooi horloge, ketting of sieraden? Dan kunt u prima terecht in Volendam. Het dorp telt meerdere juweliers en optiek winkels. De mogelijkheden van de winkels in Volendam variëren van het aanschaffen van een goedkoop oorbelletje tot het kopen van dure horloges en gouden sierraden.

Schoenen 
In Volendam kunt u ook terecht voor uw nieuwe schoenen of laarzen. Van herenschoenen tot damesschoenen en kinderschoentjes.

Hobby winkels
In Volendam vindt u meerdere winkels in hobbyartikelen.

Wonen
Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe woninginrichting? Dat kan goed bij de interieurwinkels in Volendam. Variërend van interieurartikelen gericht op dagelijks gebruik, tot exclusieve stijlelementen en verlichting voor uw huis kunt u bij de winkels in Volendam terecht.

Sport en recreatie 
Bent u een kampeerfanaat , sportliefhebber of spelletjesmeester? Dan kunt u in Volendam alle kanten op. In de sportwinkels kunt alle nodige sportartikelen voor voetbal, tennis, hockey en volleybal. Ook voor kampeerspullen kunt u met het hele gezin gezellig winkelen in het vissersdorp.

Komt u een keertje langs?
Komt u ook een keer gezellig naar Volendam om het dorp te zien en te shoppen? Bij Hotel Old Dutch verblijft u aan de haven en zit u dicht bij de winkels.