Winteractiviteiten in Volendam

Bent u het vele thuiszitten zat en wilt u er even tussenuit? Kom dan een nachtje ontspannen in Hotel Old Dutch te Volendam. Ook tijdens de corona lockdown bieden wij u gegarandeerd een ontspannen en vermakelijk verblijf. In verband met de sluiting van restaurants, musea en winkels lijken de mogelijkheden misschien beperkt, maar in Volendam valt altijd genoeg te beleven.

Verken Volendam te voet

Hotel Old Dutch bevindt zich in het hart van Volendam, direct aan de beroemde dijk en op enkele minuten lopen van het oude vissersdorp. Tijdens een rondje wandelen in Volendam en omgeving valt er genoeg te zien! Er zijn verschillende wandelroutes die u door de mooiste straten van Volendam leiden.

Fietstocht door Volendam en omgeving

Wist u dat u uw eigen fietsen mee kunt nemen? Hotel Old Dutch beschikt over een fietsenstalling in de kelder, inclusief laadpalen voor elektrische fietsen. U kunt ook fietsen bij ons huren. Vertrek vanuit Hotel Old Dutch naar Monnickendam, Edam, Marken of zelfs Amsterdam. De route brengt u langs uitgestrekte weilanden, slootjes, koeien, dijken, molens en boerderijen. Er zijn diverse mooie fietsroutes waarmee u Volendam en omgeving op de fiets kunt verkennen. Vraag bij de receptie naar meer informatie over de mooiste fietsroutes!

Bezoek nabijgelegen steden en dorpen

Volendam is omgeven door vele andere leuke dorpen en steden. Deze kunt u wandelend of fietsend verkennen, maar uiteraard ook met andere vervoersmiddelen zoals een motor of auto. In dorpen als Edam en Marken en steden als Purmerend, Zaandam en Amsterdam valt ook genoeg te beleven. Heeft u vragen over andere dorpen en steden dan beantwoorden wij deze graag!

Versmarkt van Restaurant Le Pompadour

Bij Hotel Old Dutch hoort ook Restaurant Le Pompadour. Helaas is ons restaurant momenteel gesloten in verband met de lockdown, maar u kunt desondanks genieten van heerlijke gerechten uit onze keuken. Iedere zaterdag en zondag is er een versmarkt van 11:00 – 17:00 uur waar u warme gerechten, zoetigheden en dranken kunt bestellen. Een goede afsluiting van een rondje Volendam!

Hotelovernachting in Volendam

Ziet u een nachtje in Volendam wel zitten? U bent van harte welkom in Hotel Old Dutch. Boek uw overnachting in Volendam via onze website of bel naar 0299 – 39 98 99 voor meer informatie.