Leuk om te doen met kinderen

Volendam is vaak gevuld met toeristen van over de hele wereld. Maar ook voor kinderen is Volendam een leuke plek om te bezoeken. Er is genoeg te doen en wij zetten de leukste activiteiten voor u op een rijtje.

Verkleden in Volendamse klederdracht

Wat is er nou leuker dan verkleden? Maak een originele gezinsfoto in Volendamse klederdracht. Het neemt weinig tijd in beslag en is een ware beleving voor zowel de kinderen als voor u. In de fotostudio kunt u uit diverse accessoires en achtergronden kiezen. Nadat het gezin geposeerd heeft, is het maar een half uurtje wachten op de foto. Een leuke herinnering aan een gezellig dagje Volendam met de kids!

Varen naar Marken

Met mooi weer is het heerlijk om een stuk te varen. Maar ook als het kouder is kunt u met de kinderen aan boord van de Volendam Marken Express. Deze boot vaart het hele jaar (behalve als er teveel ijs ligt) tussen Volendam en Marken. Het schiereiland Marken barst van de verhalen en het is leuk om het eiland op de fiets te verkennen

Zwembad de Waterdam

Ook de echte waterratten vermaken zich prima in Volendam. Zwembad de Waterdam bestaat uit een binnen en buiten-accommodatie, waardoor u er het hele jaar met de kinderen terecht kunt. De binnen-accommodatie heeft een instructiebad, wedstrijdbad, subtropisch recreatiebad, glijbaan, wildwaterbaan, peuterbad en whirlpools. Het buitenbad bestaat uit een 50 meter bad, familiebad met glijbanen en kleuterbaden.

Eten bij Le Pompadour

Hebben de kids heel Volendam gezien en worden de buikjes hongerig? Strijk dan gezellig met het gezin neer bij Le Pompadour. Kinderen zijn bij restaurant Le Pompadour meer dan welkom. Wij hebben op onze menukaart heerlijke lekkernijen voor de kleine smuller staan. 

Vooraf staat er een gebonden tomatensoep op het menu. Als hoofdgerecht heerlijke frites met appelmoes en keuze uit kroketten, frikadellen, kipfilet, visfilet of stokjes saté. Uiteraard is er altijd nog een plekje over voor een heerlijk toetje: een kinderbeker gevuld met vanille-ijs. 

Wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt in het restaurant? Reserveer dan hier een tafel in ons restaurant of geef de reservering telefonisch door via 0299 39 98 99.