Fietsen van Amsterdam naar Volendam

Van de hoofdstad kunt u gemakkelijk naar Volendam toe fietsen. Pak de fiets en trap de drukte uit richting de weilanden en het prachtige Volendam. Vanaf centraal station in Amsterdam fietst u richting Volendam. Binnen twintig minuten bent u al uit de drukte en ziet u weilanden en pittoreske dorpjes.

De route download u hier.

U komt met deze fietsroute onder andere langs Durgerdam. Dit is een lintdorp met een leuke haven. Het is dicht bij Amsterdam, maar toch een stuk rustiger en leuk om doorheen te fietsen. U gaat vervolgens door de weilanden bij Holysloot. Via de dijk van Uitdam komt u in Marken terecht. Het oude vissersdorp is leuk om doorheen te fietsen en om te bekijken. Het heeft prachtige huisjes en een gezellige haven.

Met de pont steekt u over naar Volendam. Welkom in ons prachtige dorp! Wij vermoeden dat u van al dat fietsen honger en dorst heeft gekregen. Strijk neer op het terras van Le Pompadour voor een overheerlijke lunch. Uiteraard kunt u bij ons ook overnachten en zelfs fietsen huren!

Bekijk in Volendam een aantal leuke bezienswaardigheden. Wilt u echt goed uitrusten? Boek dan ons vierdaagse fietsarrangement. Bij dit arrangement is het volgende inbegrepen:

  • Drie overnachtingen in een comfort kamer inclusief ontbijt,
  • Op de dag van aankomst een driegangen keuzemenu in ons restaurant Le Pompadour,
  • Fietsen met versnellingen voor drie dagen,
  • En diverse fietsroutes.

Boek het arrangement hier. Heeft u liever een e-bike? Dat kan ook! Voor een toeslag van €10 per persoon kunt u e-bikes bij het arrangement huren.