Geniet van het mooie weer tijdens het fietsen in en rondom Volendam

Fietsen door Waterland nabij Volendam

Leer de prachtige omgeving en omliggende dorpen van Volendam kennen. Wat dacht u van een fietstocht door de regio Waterland? Onderweg komt u adembenemende landschappen tegen, dus vergeet zeker niet om met regelmaat te stoppen. Tijdens het fietsen ziet u naast Volendam andere pittoreske dorpen zoals Marken, Monnickendam en Broek in Waterland. Dit wilt u niet missen.

Fietsen van Amsterdam naar Volendam

Voor de echte hobby fietser onder ons is een fietstocht vanuit de hoofdstad Amsterdam naar Volendam toe ook een prachtige route om te fietsen. Vanuit de drukte naar de rust; een heerlijk ontspannen uitje om samen of alleen te ondernemen. In een klein halfuurtje bent u de drukte uit en wordt u omringd door mooie landschappen en authentieke dorpjes.

Zie hier een fijne fietsroute van Amsterdam naar Volendam.

Fietsen in en rondom Volendam

In en rondom Volendam zijn er mooie fietsroutes die u zo uitgebreid kunt maken als u zelf wilt. Vertrek vanuit Hotel Old Dutch in Volendam en fiets naar de nabijgelegen dorpen Edam, Marken, Monnickendam, Zuiderwoude of een andere plaats. Bekijk onze fietsroute en fiets door de hotspots met mooie gebieden waar u prachtige plaatjes vast kunt leggen.

Een overnachting in Volendam en fietsen huren

Niet genoeg aan één dag? Boek dan een overnachting in Hotel Old Dutch in Volendam en geniet van meerdere dagen ertussenuit. Bij ons is het ook mogelijk om fietsen te huren en te stallen. Ideaal als u van plan bent om de omgeving in en rondom Volendam te verkennen. Geïnteresseerd? Bekijk dan ook ons 4-daagse fietsarrangement inclusief drie overnachtingen, ontbijt, één 3-gangen menu en diverse fietsroutes die u kunt volgen.

Boek snel uw overnachting en geniet van het mooie weer tijdens het fietsen in het mooie Volendam en omgeving. Neem contact met ons op via 0299 399888, mail naar info@olddutch.nl of vul het contactformulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Hopelijk tot snel!