Veilig en comfortabel overnachten in Volendam

Gun uzelf een heerlijk nachtje weg en kom overnachten bij hotel Old Dutch in Volendam. U bent van harte welkom als hotelgast. Het is mogelijk om te overnachten, ontbijten en dineren in ons hotel als hotelgast. Bij hotel Old Dutch zorgen wij voor een comfortabel verblijf. Uiteraard hebben wij de nodige maatregelen getroffen zodat u op een prettige en veilige manier bij ons kunt overnachten.

Even ertussenuit

In deze tijd werkt bijna iedereen thuis, gaan we de deur bijna niet meer uit en kunnen we niet zomaar meer op vakantie. Gun uzelf een luxe overnachting en knijp er even tussenuit. Tijd om te ontspannen en te genieten in een andere omgeving. Hotel Old Dutch heeft comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Ons hotel bevindt zich in het hart van Volendam. Vanuit het hotel loopt u zo de dijk op of het prachtige dorp in.

Bezienswaardigheden in de open lucht

Volendam beschikt over veel bezienswaardigheden in de open lucht. U kunt veel bekijken in de frisse lucht en hoeft niet perse naar binnen om Volendam te ontdekken. Liever niet te voet het dorp en haar omgeving bekijken? Kies er dan voor om een fiets te huren. U kunt tijdens uw verblijf fietsen huren bij hotel Old Dutch. Kiest u ervoor om uw eigen fiets mee te nemen? Dan kunt u deze plaatsen in onze fietsenstalling in de kelder van het hotel. We beschikken over laadpalen voor e-bikes. Bij de receptie kunt u diverse leuke fietstochten halen.

Van alle gemakken voorzien

Wij maken uw bezoek aan Volendam graag zo aangenaam mogelijk. Hotel Old Dutch is van alle gemakken voorzien en beschikt over een eigen ontbijtzaal en restaurant genaamd Le Pompadour. Hier kunt u van heerlijke gerechten genieten. Als hotelgast mag u bij ons komen dineren.

Wilt u er ook even tussenuit en weer uiteten kunnen? Kom dan ontspannen bij hotel Old Dutch in Volendam. Reserveer één van onze leuke arrangementen of boek direct een kamer.