Zakelijke diensten van Old Dutch

Een zakelijke meeting of uitje op maat is misschien lastig te regelen. Bij Old Dutch besparen wij u veel moeite. U kunt bij ons terecht op vele gebieden. Hotel Old Dutch is met de ideale ligging nabij Amsterdam een geliefd hotel in Volendam. Ons restaurant is geliefd vanwege de uitgebreide menukaart en kwalitatief hoogwaardige gerechten.

Conferentie ruimte

Heeft u een vergadering? Wij beschikken over een aparte conferentie ruimte voor zakelijke meetings. Deze ruimte kan maximaal 25 mensen een plekje bieden. De conferentie ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten.

Zakelijke lunch

Voor een zakelijke lunch kunt u terecht in ons restaurant Le Pompadour. Ons restaurant biedt u een mooi uitzicht. U kunt bij ons genieten van onze heerlijke lunchgerechten. Laat u aangenaam verrassen van onze uitgebreide menukaart. Bent u van plan om met meer dan 10 personen bij ons te lunchen? Dan vragen wij u een reservering te plaatsen. Onze lunchkaart kunt u op onze website al zien. De keuze is ruim, dus er is voor ieder wat wils.

Overnachting in Volendam

Na een lange werkdag is het natuurlijk heerlijk om te ontspannen. Hier is ons hotel zeer geschikt voor. Wij beschikken over comfortabele kamers. Al onze kamers bieden luxe en comfort en daarmee echte ontspanning.

Bedrijfsuitje in Volendam

Old Dutch en Le Pompadour zijn de perfecte locaties voor feesten en partijen tot circa maximaal 200 personen. Tijdens een gezellige avond kunnen wij voor u en uw gasten een koud en/of warm buffet serveren. Deze buffetten zijn mogelijk vanaf circa 80 personen. Het is mogelijk om het buffet zelf samen te stellen in overleg met een van de werknemers van Old Dutch.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij te bedienen hebben of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op!